1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » Formanyomtatványok az írásbeli érettségi dolgozatok javításához benyújtott észrevételekhez

Formanyomtatványok az írásbeli érettségi dolgozatok javításához benyújtott észrevételekhez

Az írásbeli érettségi dolgozatok javításához az innen letölthető formanyomtatványokon lehet észrevételeket benyújtani. A közép- és emelt szintű dolgozatokhoz két különböző nyomtatvány tartozik.

középszint  docx pdf
emelt szint docx pdf

A formanyomtatványok rovatait teljes körűen és olvashatóan (akár számítógéppel) ki kell tölteni.
A vizsgázó egyedi érettségi iktatószáma rajta van a vizsgabehívón (15 jegyű, 120000-val kezdőd szám).
A vizsgázó azonosító jele (csak emelt szinten) a dolgozatra írt azonosító kód.
Ha a formanyomtatványon lévő hely nem elegendő, a másik oldalon vagy egy másik papíron folytatható az észrevétel leírása.
Az észrevételben meg kell jelölni, hogy pontosan melyik feladattal kapcsolatban pontosan mi a kifogása a vizsgázónak. A megfellebbezett feladatot (és mást nem) újra értékelik, így elvileg az sem zárható ki, hogy a fellebbezés során a vizsgázó pontszáma csökken.

Az esetleges észrevételeket június 2-án (kedden) 16 óráig lehet az iskolában leadni, vagy elektronikusan elküldeni Kámán Veronika tanárnőnek (Kaman.Veronika@arpad.sulinet.hu) és másolatban Koncz Levente igazgatóhelyettes tanár úrnak (Koncz.Levente@arpad.sulinet.hu).
A saját emailcímről elküldött észrevétel aláírás nélkül is érvényes.
Az elektronikus úton elküldött észrevételek beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk, ennek elmaradása esetén kérjük, hogy érdeklődjetek. A határidő jogvesztő. Észrevétel kizárólag az útmutatóban foglaltaktól eltérő javítás vagy az értékelés számszaki hibája esetében tehető.