1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » Kérdőíves kutatás a kerületi droghasználat felmérésére

Kérdőíves kutatás a kerületi droghasználat felmérésére

Tisztelt Szülők!

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kérdőíves kutatást végez a kerületi droghasználat felmérésére, továbbá a településen működő intézmények és szolgáltatások monitorozására. A kutatás részeként a III. kerületi oktatási intézményekben tanuló, 7. osztálytól 13. osztályig járó fiatalokat elsősorban az Ifjúsági Önkormányzat tagjai, képviselői, illetve szükség esetén az iskolavédőnők keresik fel az iskolában, akik a kérdőívek kiosztásában és összegyűjtésében is segítenek. A kutatásba bevonandó diákok száma összesen kb. 5000 fő.

A kérdőív anonim, kitöltése önkéntes; nem tartalmaz nevet és semmiféle olyan információt, ami alapján azonosítani lehetne bárkit. A kutatás eredményéről készülő beszámolók semmilyen, az egyes tanulókra, osztályokra vagy iskolára visszavezethető adatokat nem fognak tartalmazni. Óbuda-Békásmegyer Kábítószerügyi Egyeztető Fórumának koordinátora, Törzsökné Góczán Emese kérdés felmerülése esetén a kutatás részleteiről további információt tud nyújtani az alábbi elérhetőségeken: telefon: 4378-919, e-mail: torzsokne.emese@obuda.hu.

Köszönjük, hogy hozzájárul a kutatás lebonyolításához! Amennyiben nem szeretné, hogy gyermeke részt vegyen a kutatásban, ezt a gyermeke által hazavitt nyilatkozat visszaküldésével jelezheti legkésőbb 2017. március 17. napjáig.