1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Közösségeink » Munkaközösségek » Magyar munkaközösség » Eredmények

Eredmények

Magyar háziverseny

Az Árpád-napok keretében sikeresen lezajlott a 21. magyar háziverseny döntője, melynek játékmesterei Molnárné Vámos Katalin és Rónyai Tünde tanárnők voltak. ... tovább olvasom »

Magyar Háziverseny

Molnárné Vámos Katalin és Rónyai Tünde tanárnők töretlen lelkesedésének köszönhetően immár 20. alkalommal rendeztük meg tovább olvasom »

Irodalmi pályázat

Aladi Lili (10.c) és Geiszelhardt Réka (9.c) bekerült a miskolci kiírású „ Az év diákírója és költője 2017.”-pályázat sikeresen szerepelt alkotásait tartalmazó antológiába tovább olvasom »

Mementó ’56

A Múzeum 1956 Emlékére Közhasznú Alapítvány Mementó ’56 címmel egy kiadványt jelentetett meg, melyben egykori pályázóik munkája látható, olvasható. Kónya ... tovább olvasom »

Mikszáth-pályázat

A Magyar Irodalomtörténeti Társaság Tanári Tagozata és a Kossuth Kiadó Zrt. közös pályázatot hirdetett általános iskolai és középiskolai irodalomtanárok számára ... tovább olvasom »

Novellaíró pályázat

Az Underground Kiadó által meghirdetett novellaíró pályázat eredményeként Vadász Dániel (8.c) A láda titka című írását beválogatta És akkor megszólalt ... tovább olvasom »