1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Koronavírus » Tájékoztatás a készpénzben befizetett étkezési térítési díjak visszafizetéséről

Tájékoztatás a készpénzben befizetett étkezési térítési díjak visszafizetéséről

A kormány által kihirdetett (március 16-ától érvényben lévő) veszélyhelyzetre figyelemmel a készpénzben befizetett márciusi/áprilisi étkezési díjak jóváírása a következő eljárás szerint történik tekintve, hogy készpénzben történő kiegyenlítésre nincs lehetőség.

A www.kszki.hu oldal > Közétkeztetés > Letölthető dokumentumok menüpontban található „Nyilatkozat készpénzes díj visszafizetéséről” névvel ellátott nyomtatványt küldjék el kitöltve a menza@kszki.obuda.hu e-mail címre legkésőbb 2020. április 23-áig.

A fent nevezett nyomtatványon kiválaszthatják, hogy banki vagy postai utalással kérik a befizetett étkezési díj jóváírását.
Amennyiben a nyomtatás, illetve a kitöltés gondot okozhat az érintetteknek, úgy a mellékelt nyilatkozattal azonos tartalmú, kézzel írt nyilatkozatot kell tenni és azt eljuttatni a menza@kszki.obuda.hu e-mail címre. Az érintett gyermek, gyermekek oktatási intézményében segítő közreműködést biztosítanak Önöknek (a nyilatkozat esetleges kinyomtatása, beszkennelése, stb.), hogy megfelelő időben és formában eljusson a nyilatkozat a fenti címre.