1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » 2022 ÁMÖK Fotós-Videós Workshop

2022 ÁMÖK Fotós-Videós Workshop

2019-ben tartottam első fotós workshopomat, ami iránt nagyon sokan érdeklődtek. Azóta minden évben tartottam ilyen foglalkozást, néha filmkészítéssel kiegészítve és a részvételi kedv azóta sem csökkent. Örülök, hogy minden évben újabb árpádosokat vezethetek be a fotózás és a filmezés rejtelmeibe.

A 2022-es workshop is remekül sikerült, amelynek a végén a megszerzett ismereteket is kamatoztató izgalmas fotókat készítettek a részt vevő diákok. A „Nézz fel!” címet kapta a záró feladat, amit ösztönzésként választottam, hogy ne mindig a telefonjukat nézzék az utcán, hanem tapasztaljanak, lássanak meg szépségeket  is a világból. A fényképeket az alapján értékeltem, hogy ki mennyire érdekes témát talált, akár szimbolikusan, akár direkten értelmezve azt munkáján. Mivel több kritériumot nem határoztam meg, ezért elfogadott volt portré, táj-, illetve természetfotó vagy bármilyen fajta fotó, amihez kapcsolni tudták a témát. Minden diák 3-4 képből álló sorozatot küldött, amelyek között rengeteg jól sikerült alkotást láthattam. A műhelymunka folyamat zárásaként 2022. december 3-án stúdiófotózás gyakorlaton voltunk Kristófy Dániel képzőművésznél.

Nagy örömmel tölt el, hogy az eddig megszerzett tudásomat átadhatom a diákoknak. Az elmúlt években folyamatosan bővült az ÁMÖK foglalkozásainak listája, amikből kezdünk hagyományokat teremteni és a jövőben még rengeteg ilyen izgalmas, átfogó kurzustémával készülünk.

Csongrádi Máté ELTE filmszakos hallgató, árpádos öregdiák

 

A program az NTP-INNOV-22 #nemzetitehetsegprogram támogatásával valósul meg.

#mindentehetségszámít  #arpadmedia