1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Híreink

Híreink

Januárban (online) folytatódnak a felvételi előkészítők

A 15 alkalomra tervezett felvételi előkészítő tanfolyamainkból eddig 12 alkalmat tartottunk meg. A hátralevő három alkalomra január első három hetében kerül sor, a december 13-i héten tehát már nem lesznek foglalkozások. A következő előkészítős alkalmakat (továbbra is online) a január 4-i héten tartjuk. tovább olvasom »

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt kívánunk minden diákunknak, szüleiknek, kollégáinknak és látogatóinknak Hermann Schein, német barokk zeneszerzőnek  az In dulci jubilo kezdetű, kétnyelvű középkori karácsonyi ének feldolgozásával. tovább olvasom »

Jó tanuló, jó sportoló

December 10-én adták át az óbudai "Jó tanuló, jó sportoló" ösztöndíjakat és okleveleket. Tanulóink közül kilencen részesültek az elismerésben. tovább olvasom »

A belépés rendje az Óbudai Árpád Gimnáziumba december 1-től

Tájékoztatjuk az iskolába belépni szándékozókat, hogy a 29/2021. (XI.19.) számú EMMI-határozat alapján december 1-jétől (az iskolai dolgozókon, a tanulókon, valamint a karbantartást végző személyeken kívül) az iskolába csak a koronavírus elleni védettségi igazolvány és a személyazonosító igazolvány felmutatásával lehetséges a belépés. Részletes információk. tovább olvasom »

Járványügyi protokoll (2021/22)

Az Óbudai Árpád Gimnázium (az EMMI által küldött ajánlásoknak megfelelően) átdolgozta járványügyi protokollját, mely itt érhető el. (Frissítve 2021. november 16-án: kötelező maszkhasználat.) tovább olvasom »

Ievan polka

A tantestületi kórus az egyik legismertebb finn dal magyarra fordított és feliratozott változatát ajándékozta ennek a rendhagyó évnek az emlékére a végzős osztályok számára. tovább olvasom »