1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » A belépés rendje az Óbudai Árpád Gimnáziumba december 1-től

A belépés rendje az Óbudai Árpád Gimnáziumba december 1-től

Tájékoztatjuk az iskolába belépni szándékozókat, hogy a 29/2021. (XI.19.) számú EMMI-határozat alapján december 1-jétől (az iskolai dolgozókon, a tanulókon, valamint a karbantartást végző személyeken kívül) az iskolába csak a koronavírus elleni védettségi igazolvány és a személyazonosító igazolvány felmutatásával lehetséges a belépés. Ez az előírás a szülőkre is vonatkozik.

A rendelkezés gyakorlati megvalósításával kapcsolatos tudnivalók:
– a portáig (ami most az 1. emeleti lépcsőfordulóban üzemel) megengedett a belépés bárki számára;
– ha a látogató csupán a portán szeretne leadni vagy felvenni valamit, mint szülő ott találkozna gyermekével stb., akkor nem szükséges a védettség ellenőrzése. Fontos ugyanakkor leszögezni, hogy itt néhány percnél hosszabb várakozásra nem tudunk lehetőséget adni;
– amennyiben a látogató a porta vonalát átlépné, akkor viszont az illetőnek a fent ismertetett módon kell igazolnia védettségét. Kérjük, amennyiben ilyen szándékuk lenne, előzetesen emailben egyeztessenek azzal a munkatárssal, akihez érkeznének. Ha gyermekükkel találkoznának, akkor az a portánál történjék;
– amennyiben gyermeküket elkísérnék az iskolába, vagy érte jönnének, azt kérjük, hogy még odakint, a kapuban búcsúzzanak el tőle, ill. várakozzanak rá.
– A fentiektől függetlenül szájat és orrot eltakaró maszk viselése minden, az épületben tartózkodó személy számára továbbra is kötelező.

Együttműködésüket előre is nagyon köszönjük!
Vigyázzunk egymás egészségére!