1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » ÁMÖK csapatépítő Agárdon

ÁMÖK csapatépítő Agárdon

Az Árpád Média egész éves projektjének záróprogramjaként egy kirándulást terveztünk 2023. június 16-17-én, ahol a szabadban alkotás mellett a közösségépítésnek is nagyobb szerep jutott. A Velencei-tó mellett töltött szabadidő lehetőséget adott pihenésre, beszélgetésre és visszatekinthettünk a tanév eseményeire.

Mivel idén több új taggal bővült a csapat, a pénteki napon több ismerkedő játékot játszottunk: a bemutatkozó körben mindenki egy jellemző film címet választott magának.  Játszottunk “Humán Bingót”, ahol meg kellett keresni a közös tulajdonságokat és az nyert, akinek előbb lett az összes állításhoz aláírása, de egy embertől csak egy aláírást kaphatott. Készítettünk saját tabu kártyákat filmes-médiás fogalmakkal, ahol játékos formában tesztelhette mindenki a már megszerzett tudását. Délután két stáb kezdett el egy-egy rövid történetet kitalálni a ChatGPT segítségével megadott szempontok alapján. A történetekből forgatókönyveket szerkesztettek FadeIn programban, amiket egy kiadós strandolás után este leforgattak a stábok.

Másnap délelőtt beszélgettünk, majd egy “Azt szeretem benned…”  játékot játszottunk, ahol mindenki kapott egy színes papírt a hátára, és arra írhattak egymásnak-egymásról üzeneteket a gyerekek.

Talán a legnagyobb kihívás az volt, amikor a stábok indulót írtak rap stílusban, amit elő tudtak adni mindenki előtt. Remek szövegek születtek és mindben benne volt a “hitvallás”, vagyis, hogy miben áll az ÁMÖK erőssége. A napot strandolással zártuk a hazautazás előtt.

A gyerekek visszajelzése alapján minden szuper volt, de kár hogy nem jöhetett el minden médiás, mivel sokan az érettség vizsgákra készültek. Nagyon tetszett a forgatás, és a labdázás a vízben. Jó volt megismerni mindenkit.

 

A kirándulást az NTP-INOV-22 pályázati támogatásból valósítottuk meg.

#nemzetitehetsegprogram #mindentehetségszámít#arpadmedia