1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Angol munkaközösség beszámolók » Angliai utazás

Angliai utazás

Royal birthday party

Látogatás a királyi családnál

Időpont:    2019. április 13-20.

Utazás:       Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)

 Szállás:      Londoni családoknál (London kertvárosában)

Ellátás:       A családoknál teljes panziós ellátással (kontinentális reggeli, ebédcsomag, meleg vacsora).

 Tranzitszállás: 1+2 éj belga tranzitszállóban, 3 ágyas szobákban, önellátással

 1. nap Kora reggel indulás Budapestről. Utazás rövid megállókkal Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határ közelében.
 2. nap, A KENTI GRÓFSÁG: Reggel utazás Franciaországba. Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton („fehér sziklák”), majd látogatás az anyakirálynő kedvenc várában, a Walmer Castle-ben. Este a szálláshelyek elfoglalása a családoknál London déli részén.
 3. nap, A KIRÁLYI FŐVÁROS: A Westminster Apátságban megtekintjük az angol uralkodók koronázási helyét (koronázási szék, VII. Henrik kápolna, királysírok, költők sarka stb.). Séta a Westminster-negyedben. Zenés őrségváltás az uralkodó állandó rezidenciájánál, a Buckingham Palotánál. Séta a St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town útvonalon a Trafalgar térre. Látogatás a National Gallery-ben.
 4. nap, LONDON A FELHŐK KÖZÜL: Délelőtt látogatás Nyugat-Európa legmagasabb épületében, a 310 méteres Shard felhőkarcolóban. Felmegyünk a 72. emeleti kilátóteraszra, ahol egész London a lábunk alatt hever. Vásárlás az angol termelők áruit kínáló trendi Borough Market-ban, majd séta Southwark megújuló Temze-parti sétányán a Golden Hinde – Globe Színház – Millennium Bridge útvonalon.
 5. nap, KIRÁLYI REZIDENCIÁK WINDSOR ÉS ETON: Látogatás Anglia legrégebbi és legnagyobb lakott kastélyában, a királyi család kedvenc rezidenciáján, Windsor-ban. Végigjárjuk a kastélyt, az udvari lakosztályokat, Szt. György kápolnát, tróntermet. Délután séta Eton-ben, a trónörökösök egykori patinás iskolavárosában. Hazafelé megálló Runnymede mezején a Magna Charta emlékműnél.
 1. nap, BRUGGE:. Délelőtt átkelés a Csalagúton Franciaországba. Városnézés Flandria legszebb városában, Brugge-ben (Szentvér-kápolna, Városháza, Notre Dame, csatornák partja). Este a tranzitszállás elfoglalása a belga-német határ közelében.
 2. nap, MINIKÖRÚT 3 ORSZÁGBAN: Utazás Belgiumba. Látogatás a vizesárokkal körülvett Alden Biesen középkori lovagvárában (franciakert, angolpark, német lovagrend, belga kastély). Délután városnézés a holland királyság „legjobb városában”, Maastricht-ban, majd német szomszédjában, Aachenben (dóm, magyar kápolna). Kora esti séta a hármas határnál, mely egyben Hollandia legmagasabb pontja.
 3. nap, LIMBURG: Délelőtt séta Limburg favázas házikókkal szegélyezett ódon utcáin. Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Ennél az utazásnál a részvételi díj tartalmazza a programban   szereplő összes belépődíjat is!

Student Lines Diákutazási Iroda, engedélyszám: R-1089/94
H-1067 Budapest, Teréz krt. 27. Tel.: 302-7767, 302-7637 Fax: 374-0682
studentlines@studentlines.hu www.studentlines.hu

Az utazás részvételi díja 18 éves korig min. 50 fizető utas esetén:

 • 18 éves korig: 179 800,- Ft
 • 18 éves kor felett: 194 800,- Ft

A részvételi díj tartalmazza az utazás szervezési költségeit a következő szolgáltatásokkal:

 • 4 éjszaka szállást London déli külvárosában családoknál,
 • a családoknál teljes panziós ellátást (kontinentális reggeli, ebédcsomag, meleg vacsora),
 • 1 + 2 éj tranzitszállást 3 ágyas szobákban önellátással,
 • az autóbusz költségeit (km-díj, autópályadíjak, úthasználati adók, behajtási engedélyek, parkolási díjak, 2 sofőr stb),
 • retúr átkelést a Csalagúton,
 • a feltüntetett összes program költségét,
 • az idegenvezetést.

Nem tartalmazza:

 • az ellátást az 1+2 éj tranzitszálláson töltött napokra,
 • a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást – ennek 2019-es árait később kapom meg, és a szervezésemért járó kedvezménnyel szoktam csökkenteni
 • igény esetén útlemondási (storno) biztosítás köthető a részvételi díj 2,5%-áért az előlegfizetéssel egy időben (később ez nem köthető).

Jelentkezés: Indira tanárnőnél (Idegennyelvi Tanáriban)

Határidők:
Jelentkezés: 2018. szeptember 21-ig
Előlegfizetés (20.000 Ft):  2018. október 3-ig
1.
részlet (60.000 Ft): 2018. december 7-ig
2.
részlet (60.000 Ft): 2019. január 8-ig
3.
részlet (39.800 Ft + kb. 2.000 Ft biztosítás): 2019. február 6-ig