1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2021/22 » Az írásbeli vizsgák eredménye (2021/22)

Az írásbeli vizsgák eredménye (2021/22)

Az Óbudai Árpád Gimnáziumban központi írásbeli felvételi vizsgát írt tanulók eredménye (és az itt felvételi vizsgát írtak rangsorában elfoglalt helye) születési dátum szerint rendezve innen letölthető:

6. évfolyam
8. évfolyam

(A listák tartalmazzák a jelentkezők oktatási azonosítójának utolsó három számjegyét is, az azonos napon született vizsgázók így egyértelműen megkülönböztethetőek.)

Az Árpádban megírt felvételi dolgozatok eredményéről készült statisztikai elemzés innen letölthető. Felhívjuk a figyelmet, hogy az eredmények és az adatok még nem tartalmazzák a jogosnak ítélt észrevételek utáni korrekciókat, sem a második pótnapon felvételi vizsgát írók pontszámát.

A járványhelyzet miatt a kijavított dolgozatokat idén nem személyesen lehet megtekinteni, hanem a beszkennelt dolgozatot emailben küldjük el az írásbeli vizsga jelentkezési lapján megadott emailcímre legkésőbb február 1-ig. A kijavított dolgozatokkal kapcsolatban írásbeli észrevételt február 2-án (szerdán) 16 óráig lehet majd benyújtani. A határidő elmulasztása jogvesztő.

Az értékelőlapokat szintén emailben küldjük el, az értékelőlapok eredeti példánya iskolánk portáján lesz átvehető.