1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2021/22 » Az írásbeli vizsgák eredménye

Az írásbeli vizsgák eredménye

Az Óbudai Árpád Gimnáziumban központi írásbeli felvételi vizsgát írt tanulók eredménye (és az itt felvételi vizsgát írtak rangsorában elfoglalt helye) születési dátum szerint rendezve innen letölthető:

6. évfolyam
8. évfolyam

(A listák tartalmazzák a jelentkezők oktatási azonosítójának utolsó három számjegyét is, az azonos napon született vizsgázók így egyértelműen megkülönböztethetőek.)

Az Árpádban megírt felvételi dolgozatok eredményéről készült statisztikai elemzés innen letölthető. Felhívjuk a figyelmet, hogy az eredmények és az adatok még nem tartalmazzák a jogosnak ítélt észrevételek utáni korrekciókat, sem a második pótnapon felvételi vizsgát írók pontszámát.

A járványhelyzet miatt a kijavított dolgozatokat idén nem személyesen lehet megtekinteni, hanem a beszkennelt dolgozatot emailben küldjük el az írásbeli vizsga jelentkezési lapján megadott emailcímre legkésőbb február 1-ig. A kijavított dolgozatokkal kapcsolatban írásbeli észrevételt február 2-án (szerdán) 16 óráig lehet majd benyújtani. A határidő elmulasztása jogvesztő.

Az értékelőlapokat szintén emailben küldjük el, az értékelőlapok eredeti példánya iskolánk portáján lesz átvehető.