1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Címlap » Az új tanévben nem tartunk felvételi előkészítőket és ötödikes tehetséggondozó matematika szakkört – frissítve 08.31 13:00

Az új tanévben nem tartunk felvételi előkészítőket és ötödikes tehetséggondozó matematika szakkört – frissítve 08.31 13:00

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket és érdeklődőket, hogy a járványügyi helyzetre, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott járványügyi protokollra és az előttünk álló időszak bizonytalanságára tekintettel a 2020/21-es tanévben nem látjuk lehetségesnek a felvételi előkészítő tanfolyamok megszervezését, és hasonlóan elmarad idén az ötödikesek részére tartott tehetséggondozó matematika szakkör.

Frissítés: A matematika munkaközösség vizsgálja egy, a speciális matematika tagozat iránt érdeklődők részére szervezett online előkészítő megvalósíthatóságát. Az erről szóló információkat honlapunkon fogjuk közzé tenni.

A felvételi vizsgára való felkészülésként elsősorban az Oktatási Hivatal honlapján megtalálható korábbi feladatsorok megoldását ajánljuk.

A felvételi eljárás további részleteiről később adunk tájékoztatást.