1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » Ballagás

Ballagás

Kedves Végzősök!

Azokban a percekben, amikor ez a közlemény honlapunkon megjelenik, korábbi terveink szerint éppen a ballagás utolsó percei zajlottak volna az Amfiteátrumban… Tudjuk, hogy az árpádos ballagás nem pótolható. Az élet és a járvány úgy hozta, hogy idén ezt az eredeti időpontban és a megszokott külsőségekkel nem tudjuk megtartani. Ezekben a pillanatokban mégis Rátok gondolunk és lélekben Veletek vagyunk, kedves Végzős diákjaink. És hogy ennek látható jelét is adjuk, fogadjátok szeretettel az itt megtekinthető kis összeállítást (ugyanez itt még jobb felbontásban megtalálható).

Amennyiben a helyzet alakulása lehetővé teszi, keresni fogjuk annak az alkalmas idejét és formáját, hogy végzőseinktől idén is elköszönjünk. Ennél pontosabbat felelősen ma sajnos nem ígérhetünk.

Terveink szerint végzős diákjaink azokat a díjakat és jutalmakat, amelyeket korábban a ballagáson szoktunk átadni, ebben a tanévben az érettségi bizonyítványukkal együtt kapják meg. A díjazottak nevét és méltatását később hozzuk nyilvánosságra.

Az érettségi vizsgákhoz sok erőt és sok sikert kívánunk!

az Árpád Gimnázium tanári kara és munkatársai