1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Szülői munkaközösség » Családi nap október 22-én

Családi nap október 22-én

Az iskola életében másodszor Családi Napot hirdetünk 2022. október 22-re! Ezen a napon is – csakúgy, mint három évvel ezelőtt – festéssel és kertészkedéssel szeretnénk szebbé tenni az iskolát, illetve gyermekeink környezetét úgy, hogy közben mi szülők is egy kicsit jobban megismerhessük egymást és az iskolát. A rendezvényt 8:30-kor kezdjük, a munkálatokat 16:00-ig tervezzük, de a nap során bármikor becsatlakozhattok. Délben a büfében fogyasztható finomságokkal és tombolával kedveskedünk Nektek.

Ezen az űrlapon tudtok regisztrálni.

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik az egyesület számlájára utalva támogatni tudják rendezvényünket, hogy a céljaink megvalósításához a szükséges anyagi fedezetet előteremtsük!

Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesület
10918001-00000103-47980000
közlemény: Családi Napra

Minden Családot nagy szeretettel várunk!

SZMK vezetősége
Kérdés esetén ezen az emailcímen tudunk segíteni.

A családi nap támogatója a Manna ABC és a Főkert.
  

Végül pár kép a 2019-es rendezvényünkről, és egy rövid idézet az akkori SZMK elnöktől, Gutási Jánostól: 

Közel 200-an voltunk aznap jelen és hatalmasat alkottunk a gyermekeink környezetének csinosításában! Sokkal több feladatot sikerült elvégeznünk, mint amennyit terveztünk! Úgy gondolom, hogy másrészt elértük a célunkat és egy kicsit egymást is megismerhettük jobban és tudtunk lazábban kommunikálni egymással vagy akár az Igazgató Úrral is! Közösségnek érezhettük magunkat!”