1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Erasmus+ 19/22 » Disszeminációs előadás a Patakpart Általános Iskolában

Disszeminációs előadás a Patakpart Általános Iskolában

Projektcsapatunkból Kézér Ildikó és Svarczné Micheller Erzsébet 2022. október 11-én a budakalászi Patakpart Általános Iskolába látogatott, hogy az Erasmus+ programról tartson egy tájékoztatót.

Az intézmény tavaly ősszel kezdte meg működését, látogatásunk célja az volt, hogy bemutassuk a tantestületnek az Erasmus+ -ban rejlő lehetőségeket, megismertessük az érdeklődőket a különböző pályázati formákkal, hogy a saját tapasztalataink megosztása révén motivációt, segítséget, ötleteket, néhány praktikus tanácsot, kiindulópontot nyújtsunk egy esetleges jövőbeli pályázat elkészítéséhez.

Erasmus tájékoztató

A pedagógus kollégákon kívül néhány diák is meglátogatta az előadást. Az iskola vezetősége is megtisztelte jelenlétével a bemutatót, az igazgató úr – megköszönve az előadást – az Erasmus+ program iránti nyitottságról biztosította a jelenlévőket. Az előadáson a kollégák több kérdést is megfogalmaztak, amiket igyekeztünk mind megválaszolni. Reméljük, az előadás valóban motivációt jelentett, hogy az iskola bekapcsolódjon a későbbiekben az Erasmus+ programba és segítséget is fog majd jelenteni a pályázat elkészítéséhez.