1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Matematika munkaközösség » Előzetes jelentkezés matematika táborra

Előzetes jelentkezés matematika táborra

Kedves Érdeklődők, leendő Táborozók!

Az Árpád Gimnázium matematika táborát 2018. április 6-8. között rendezzük Cegléden. A tábort azoknak a 7-10. évfolyamos diákoknak ajánljuk, akik tanórán kívül is szívesen foglalkoznak megoldandó problémákkal, szívesen gondolkodnak, játszanak velünk együtt.

A 11-12. évfolyamról diák mentorokat hívunk.

Idén több témával is foglalkozunk: poliéderek, gráfok, hibajavító kódok, valószínűségek (lottó), Fibonacci-sorozat és neurális hálózatok.

Az első év óta a jelentkezők száma jelentősen nőtt. Mivel kapacitásaink végesek, így maximum 60 diákot tudunk elvinni. Az érdeklődőket kérjük, hogy jelentkezzenek előzetesen a következő linken:
https://goo.gl/forms/GjFJICQoy2ypJf7F3
Jelentkezési határidő: január 30.

Javasoljuk a részvételt a hamarosan meghirdetésre kerülő matematika háziversenyben is. Esetleges túljelentkezés esetén a Háziverseny I. fordulója alapján döntünk a táborba meghívott diákokról. Ők a tanáruktól kapott jelentkezési lap leadásával és a tábor költségének befizetésével erősíthetik meg részvételi szándékukat február 15-ig.

A tábor önköltsége 12 700 Ft (szállás, napi 3-szori étkezés, utazás). Szükség esetén ennek egy részéhez, indokoltabb esetben az egészhez támogatás kérhető.

A tábor pénteken reggeltől vasárnap kora délutánig tart.

A tábor szervezői: Czinki József, Nemecskóné Szabó Zsuzsanna, Meszlényiné Róka Ágnes, Sztojcsevné Fekete Mária, Zombori Anna

 További előadók: Koncz Levente, Zombori Zsolt

Kapcsolat: Sztojcsevné Fekete Mária