1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvétel » Felvételi eljárás 2016/17

Felvételi eljárás 2016/17

Ideiglenes felvételi jegyzék

A nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 20/2012. EMMI rendelet és a 2016/2017. tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet előírásai szerint közreadjuk ideiglenes felvételi jegyzékünket, mely – a szóbeli vizsgákat követően – tagozatonként tartalmazza a gimnáziumunkba jelentkezett és a szóbeli vizsgán szerepelt tanulók rangsorát. tovább olvasom »

Aktuális felvételi rangsor és a szóbeli vizsgák beosztása

Az eddigi eredmények (a hozott pontok és az írásbeli vizsgák) alapján elkészültek az aktuális felvételi rangsorok. Ezek alapján eldőlt, kiket hívunk be szóbeli vizsgára, és elkészült a szóbeli vizsgák beosztása is. Összefoglaló tájékoztatónk és az egyes tagozatok aktuális rangsorai itt olvashatók. tovább olvasom »

Visszajelzések a nyílt napról

Minden látogatónknak köszönjük iskolánk iránti érdeklődését és a nyílt napon való részvételét. Ígéretünkhöz híven a kapott visszajelzésekről – statisztikai jelleggel – tájékoztatjuk Önöket. tovább olvasom »

Igazgatói tájékoztató a felvételi eljárásról

A felvételi eljárási rendről és az Óbudai Árpád Gimnáziumról 2016. november 7-én (hétfőn) 17 órától a nyolcadikosok, november 14-én (hétfőn) 17 órától pedig a hatodikosok és szüleik számára tartunk igazgatói tájékoztatót iskolánk nagyelőadójában. Tájékoztató a parkolási lehetőségekről. tovább olvasom »