1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvétel » Felvételi eljárás 2017/18

Felvételi eljárás 2017/18

Ideiglenes felvételi jegyzék

A nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló 20/2012. EMMI rendelet és a 2016/2017. tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet előírásai szerint közreadjuk ideiglenes felvételi jegyzékünket, mely – a szóbeli vizsgákat követően – tagozatonként tartalmazza a gimnáziumunkba jelentkezett és a szóbeli vizsgán szerepelt tanulók rangsorát. tovább olvasom »

Aktuális felvételi rangsor és a szóbeli vizsgák beosztása

Az eddigi eredmények (a hozott pontok és az írásbeli vizsgák) alapján elkészültek az aktuális felvételi rangsorok. Ezek alapján eldőlt, kiket hívunk be szóbeli vizsgára, és elkészült a szóbeli vizsgák beosztása is. Összefoglaló tájékoztatónk és az egyes tagozatok aktuális rangsorai itt olvashatók. tovább olvasom »

Az írásbeli vizsgák eredménye

Az Óbudai Árpád Gimnáziumban központi írásbeli felvételi vizsgát írt tanulók eredménye (és az itt felvételi vizsgát írtak rangsorában elfoglalt helye) oktatási azonosító szerint rendezve innen letölthető. tovább olvasom »

Visszajelzések a nyílt napról

Minden látogatónknak köszönjük iskolánk iránti érdeklődését és a nyílt napon való részvételét. Ígéretünkhöz híven a kapott visszajelzésekről – statisztikai jelleggel – tájékoztatjuk Önöket. tovább olvasom »

Igazgatói tájékoztató a felvételi eljárásról

A felvételi eljárási rendről és az Óbudai Árpád Gimnáziumról 2017. november 6-án (hétfőn) 17 órától a nyolcadikosok, november 13-án (hétfőn) 17 órától pedig a hatodikosok és szüleik számára tartunk igazgatói tájékoztatót iskolánk nagyelőadójában. Tájékoztató a parkolási lehetőségekről. tovább olvasom »