1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » Fotós kihívás! Online fotós workshopok

Fotós kihívás! Online fotós workshopok

Az iskolai életünk megváltozott az digitális tanrend miatt, de ahogy megígértük, folytattuk a fotós foglalkozásokat ezúttal online Google Meet-en!

Íme az első kihívás, aminek a felhívását a  facebookon osztottuk meg:  Sok fotón látható, hogy az elmosódott háttér világítás érdekesebbé és látványossá teszi a képeket. Ez a bokeh, de mit is jelent ez pontosan? Egy nagyon elterjedt technika a fotósok körében, amivel bárki látványos képeket készíthet otthon. A témához kapcsolódóan 2021. január 29-én online előkészítőt tartottunk, amire bárki árpádos diák jelentkezhetett. Csongrádi Máté volt diákunk segítségével a foglalkozáson résztvevők megismerkedhettek a fotózás alapjaival. Ha valaki még sosem próbált bokeh hatású képeket készíteni, segítettünk, hogyan kezdjen hozzá lépésről lépésre.

A beküldött, jobbnál-jobb fotókat közösen értékeltük 2021. február 12-én. Levezetésként egy kis wordwall játékkal átismételtük az előző foglalkozáson megismert fotós szakkifejezéseket is. Külön öröm volt, hogy az állandó médiások mellett megjelentek és aktívan részt vettek a legifjabbak is!

Időről-időre újabb feladattal jelentkezünk majd, és a legkreatívabb megoldásokat beküldők így idővel bekerülhetnek majd az Árpád Média csapatába is.

#nemzetitehetségprogram #mindentehetségszámít