1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » Média Szoba

Média Szoba

A Média átszervezésének következtében előtérbe került az önképzés, fejlődés, amelyhez szükségét éreztük egy saját stúdió kialakításában. Ezzel a kérésünkkel megkerestük az iskola vezetését, akik támogatták az elképzelésünket. Így megkaptunk egy szobát az alagsorban és 2017 őszén neki is láthattunk a szoba kialakításának.

A munkálatok általában órák után folytak, néhány szülő segítségével (Gutási János, Csongrádi Tamás). A feladatok között volt például a fal egyes helyeken való újra vakolása, valamint a teljes szoba tisztasági festése. Ezt követte a bútorok, függönyök elhelyezése, melynek nagy része szülői felajánlás volt. Ezenkívül iskolánk gondnoka, Fehér István is sok segítséggel és bútorokkal járult hozzá a szoba elkészüléséhez.

A szoba végül 2018. júniusára készült el, majd ugyanezen hónap 28-án át is adtuk egy ünnepélyes megnyitó keretében. Azóta számos programnak, forgatásnak, gyűlésnek biztosított helyet a szoba. Többek között a 2018/19-ben tartott fotós- illetve videós workshop is itt került megtartásra és a jövőben is lesz. A szoba folyamatosan bővül és fejlődik az iskolai, illetve szülői felajánlások által.

Csongrádi Máté
tiszteletbeli elnök