1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Címlap » Miniszteri elismerő oklevélben részesült Belley Kinga tanárnő

Miniszteri elismerő oklevélben részesült Belley Kinga tanárnő

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Belley Kinga, iskolánk angol nyelvtanára. Az elismerést az új tornaterem átadó ünnepségének keretén belül adta át Bús Balázs, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke, Óbuda-Békásmegyer korábbi polgármestere.

Belley Kinga 35 éve dolgozik a közoktatásban, 2013-tól tanít az Óbudai Árpád Gimnáziumban, 2020 óta mesterpedagógus. Aktív tagja az angoltanárok egyetlen szakmai egyesületének, az IATEFL-nek.  Nemzetközi nyelvvizsgákon vizsgáztatói feladatokat lát el 2005 óta, előbb az ELC majd TELC, jelenleg pedig az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban. Az ELTE és PPKE mentortanáraként iskolánkban végzik nála a tanárjelöltek a szakmai csoportos és egyéni gyakorlatukat.

Az Óbudai Árpád Gimnáziumban folytatott tevékenysége intenzív, magas színvonalú és sokrétű. Angoltanárként diákjai számos nyelvvizsgát szereznek felsőfokon és középfokon, versenyeken kiváló eredményeket érnek el. Az Erasmus+ intézményi pályázatain már háromszor vett részt sikeresen (kétszer projekt-koordinátorként), ezzel is hozzájárulva az intézményi fejlesztéshez. Kezdeményezője, szervezője, vezetője és kivitelezője az indiai diákcsere programnak. Diákjai szeretik és tisztelik őt, mint tanárukat és mint osztályfőnöküket egyaránt.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!