1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Tanárok eredményei » Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Magyar Margit tanárnő

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Magyar Margit tanárnő

Örömmel tudatjuk, hogy Magyar Margit tanárnő Prof. Dr. Kásler Miklós emberierőforrás-minisztertől Elismerő Oklevelet kapott. A kitüntetést június 1-jén Tamás Ilona tankerületi igazgató asszony adta át.

A tanárnő iskolánkban 2008-tól dolgozik. Munkájára nagy precizitás, alaposság, példátlan erő és kitartás jellemző.

Gimnáziumunkban a nevéhez fűződik a német nemzetiségi népismeret tananyagának kidolgozása, ennek keretein belül a tanulók nemcsak a nemzetiségi hagyományokat és az ehhez kapcsolódó szókincset tanulhatják meg, de a hagyományok tiszteletét, megőrzését is elsajátíthatják.

Igényes oktatói munkája mellett számos egyetemi hallgatót mentorál, tudását, tapasztalatait átadva segít nekik elindulni a pedagógus pályán. Aktívan részt vett a darmstadti csereprogramok és a nyári német nyelvi táborok lebonyolításában. Sok éves tanári gyakorlata ellenére is fontosnak tartja ismeretei folyamatos bővítését.

Szigorú és következetes tanítványaival, színvonalas munkájának eredményeképpen diákjai a legkülönbözőbb rangos német versenyek országos fordulójáig jutottak el, és ott szépen szerepeltek. Diákjai példásan vizsgáznak az emelt szintű érettségin és a nyelvvizsgákon is.

Hivatástudata példaértékű, közösségünk stabil, megbízható tagja, akinek színvonalas és lelkiismeretes oktató-nevelő munkájára bizton számíthatunk. Az elismeréshez szívből gratulálunk!