1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Tanárok eredményei » Németh László-díjban részesült Kéri András tanár úr

Németh László-díjban részesült Kéri András tanár úr

Pedagógusnap alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter Németh László-díjat adományozott Kéri András tanár úrnak, „a gyermekek harmonikus személyiségformálásában elkötelezetten, kiemelkedő eredményességgel, odaadással hosszú időn át végzett nevelő-oktató pedagógiai munkája elismeréséül.”

A díjhoz kapcsolódó méltatásból idézünk: „Kéri András egy a közoktatás szolgálatában eltöltött gazdag, sokrétű és szerteágazó pályafutást mondhat magáénak. Szinte minden iskolatípusban tanított, az általános iskolától a szakközépiskolán és az elit gimnáziumon át a tudományegyetemig, és negyed évszázadot töltött a felnőttoktatásban is. Munkásságát az innováció, a szakmai megújulásra törekvés, a tudásmegosztás minél magasabb színvonalon való művelésének igénye jellemzi. Pedagógusi munkáját minden munkahelyén a vezetőség, a kollégák és a tanulók elismerésétől, tiszteletétől és szeretetétől övezve végzi.”

A tanár úr 2017 óta az Óbudai Árpád Gimnázium tantestületének tagja, biológiát és földrajzot oktat. Az elismeréshez szeretettel gratulálunk!