1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2021/22 » Nyílt nap (online) (2021/22)

Nyílt nap (online) (2021/22)

Kedves Felvételizők, tisztelt Szülők!

Felvételi tájékoztatónkban idei nyílt napunkat február 9-re (szerdára) hirdettük meg. Mára egyértelművé vált, hogy a jelenlegi járványhelyzetben aránytalanul kockázatos lenne ennek a megtartása jelenléti formában. Ugyanakkor nem szeretnénk, ha az iskolánk iránt érdeklődők teljesen elesnének a személyes tájékozódás lehetőségétől, ezért (a tavaly már kipróbált és bevált módon) online nyílt napot szervezünk. Az online formához viszont sok szempontból alkalmasabbnak látszik a péntek délután, ezért a meghirdetett időpontot is módosítjuk február 11-re.

Azt gondoljuk, hogy egy tanóra egyetlen kamerán keresztül történő megfigyelése nem tudja pótolni a személyes jelenlét élményét. Ezért tanórák közvetítését idén sem nem tervezzük. Ehelyett arra szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a leendő osztályfőnökökkel, tagozatos szaktanárokkal, iskolának vezetőivel, valamint diákjainkkal elbeszélgethessenek az érdeklődők, kérdéseiket feltehessék.

Minderre a digitális oktatás hónapjaiból már közismert és bevált Zoom alkalmazáson keresztül lesz lehetőség. Február 11-én (pénteken) tehát 15:30 és 17:45 között három, egyenként 45 perces blokkban különböző chatszobákban lehet majd az említettekkel online találkozni. Egy-egy chatszobába legfeljebb 45 regisztrációt fogadunk el. A regisztrációra február 2-án (szerdán) kerül sor honlapunkon keresztül.

A tervezett chatszobák:
1. A 7.a (hatévfolyamos angol tagozat) leendő osztályfőnöke (Gyanó Éva) és egy angol szakos kolléga (ez a chatszoba egy nappal korábban, február 10-én fog működni)
2. A 7.b (hatévfolyamos matematika tagozat) leendő osztályfőnöke (Vargáné Szukics Sarolta) és egy matematika szakos kolléga
3. A 7.c (hatévfolyamos természettudományi és német tagozat) leendő osztályfőnöke (Gedeon Veronika), és egy-egy biológia-kémia, illetve német szakos kolléga
4. A 9.d (négyévfolyamos angol és német nemzetiségi tagozat) leendő osztályfőnöke (Csonka Katalin, egyben német szakos tanár) és egy angol szakos kolléga
5. Kis Róbert, igazgató
6. Koncz Levente, beiskolázásért felelős igazgatóhelyettes
7. A Diáktanács tagjai
8. Matematika és természettudományi tagozatos diákok
9. Angol és német tagozatos diákok

A nyílt nap alkalmával kerül sor az Árpád Média által készített, az iskola életébe betekintést engedő kisfilm bemutatójára is, melynek megtekintésére természetesen regisztráció nélkül is lehetőség lesz.