1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2020/21 » Nyílt nap – online (2020/21)

Nyílt nap – online (2020/21)

Kedves Felvételizők, tisztelt Szülők!

Felvételi tájékoztatónkban idei nyílt napunkat február 12-re (péntekre) hirdettük meg. Mára egyértelművé vált, hogy ez a hagyományos, jelenléti formában nem tartható meg. Ugyanakkor nem szeretnénk, ha az iskolánk iránt érdeklődők teljesen elesnének a személyes tájékozódás lehetőségétől, ezért online nyílt napot szervezünk a meghirdetett napra.

Azt gondoljuk, hogy egy tanóra egyetlen kamerán keresztül történő megfigyelése nem tudja pótolni a személyes jelenlét élményét. Ezért tanórák közvetítését nem tervezzük. Ehelyett arra szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a leendő osztályfőnökökkel, tagozatos szaktanárokkal, iskolának vezetőivel, valamint diákjainkkal elbeszélgethessenek az érdeklődők, kérdéseiket feltehessék.

Minderre a digitális oktatás hónapjaiból már közismert és bevált Zoom alkalmazáson keresztül lesz lehetőség. Február 12-én 16 és 18 óra között négy, egyenként 30 perces blokkban különböző chatszobákban lehet majd az említettekkel online találkozni. Egy-egy chatszobába legfeljebb 30 regisztrációt fogadunk el. A regisztrációra február 4-én (csütörtökön) kerül sor honlapunkon keresztül.

A tervezett chatszobák:
1. A 7.a (hatévfolyamos angol tagozat) leendő osztályfőnöke (Ecsedi Grácia) és egy angol szakos kolléga
2. A 7.b (hatévfolyamos matematika tagozat) leendő osztályfőnöke (Tarr Levente) és egy matematika szakos kolléga
3. A 7.c (hatévfolyamos természettudományi és német tagozat) leendő osztályfőnöke (Kovácsné Keszléri Erzsébet, egyben biológia-kémia szakos tanár) és egy német szakos kolléga
4. A 9.d (négyévfolyamos angol és német nemzetiségi tagozat) leendő osztályfőnöke (Guoth-Fridrich Erika, egyben német szakos tanár) és egy angol szakos kolléga
5. Kis Róbert, igazgató
6. Koncz Levente, beiskolázásért felelős igazgatóhelyettes
7. A Diáktanács tagjai
8. Matematika és természettudományi tagozatos diákok
9. Angol és német tagozatos diákok

A nyílt nap alkalmával kerül sor az Árpád Média által készített, az iskola életébe betekintést engedő kisfilm bemutatójára is, melynek megtekintésére természetesen regisztráció nélkül is lehetőség lesz.