1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » Online filmklub – Amerikai éjszaka

Online filmklub – Amerikai éjszaka

François Truffaut Amerikai éjszaka című filmjét néztük meg online. A filmválasztást részben az indokolta, hogy amellett, hogy egy filmforgatás kulisszatitkaiba enged bepillantást, a cím egyben annak a fotográfiai eljárásnak is a neve, amit akkor alkalmaznak, ha nappal forgatnak éjszakai jeleneteket.

Az egyik résztvevő élményei:

,,Az Árpád Média facebook oldalán kerestem valamit, amikor észrevettem, hogy május 27-én filmklub lesz, ahol közös filmnézés (meglepetés film), játék és beszélgetés a program. Érdekesnek tűnt, ezért jelentkeztem rá.

Csütörtökön siettem haza a különórámról, és a megadott linken keresztül bejelentkeztem. Kaptunk Bingo szelvényt, és az alapján találgattuk, miről szólhat a film. Ezután megnéztük a filmet. Film közben a Bingo-n szereplő idézeteket próbáltuk megtalálni a filmben. Miután a film véget ért, összehasonlítottuk a válaszainkat, és megnéztük ki találta meg a legtöbbet. Az estét érdekes beszélgetéssel zártuk. Nagyon jó programnak találom, és legközelebb is jelentkezni fogok! Ajánlom másoknak is!”
Balding Emma (7.a)