1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » Parkolási lehetőség a nyílt nap alatt

Parkolási lehetőség a nyílt nap alatt

A december 1-jei nyílt napra érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a gimnázium környékén reggel 8 órától fizetős a parkolás. Az iskola előtti kis utcában (a Nagyszombat utca szervizútján) táblával jelzett várakozási tilalom van érvényben, és a Közterület Felügyelet rendszeresen megbünteti az ezt figyelmen kívül hagyókat.

Ezért a nyílt nap ideje alatt (kapacitásunk erejéig) az iskola udvarán parkolási lehetőséget biztosítunk az autóval érkezőknek. Az udvarra a Szőlő utcai kapun át hajthatnak be. Az autókat a sportpályán parkolják le, majd ezután a gimnázium épületébe a főbejáraton át léphetnek be, mely az udvar bejáratától a Szőlő utca-Nagyszombat utca útvonalon kb. 100 méteres sétával érhető el. Aki pedig megteheti, azt (a látogatók várhatóan nagy számára tekintettel) kérjük, hogy vegye igénybe a közösségi közlekedést.

A nyílt napon 8 órától az aulában várjuk a résztvevőket annak érdekében, hogy megjelenésüket rögzíthessük és egyéni „menetlevelüket” átadhassuk. Kérjük, hogy legkésőbb 8:20-ig (illetve az első látogatni kívánt óra kezdete előtt 10 perccel) érkezzenek meg. Nyílt napunkon csak a korábban regisztrált jelentkezőket tudjuk fogadni, további regisztrációt (a férőhelyek betelte miatt) fogadni sajnos nem tudunk.