1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2021/22 » Regisztráció február 11-ei (online) nyílt napunkra (2021/22)

Regisztráció február 11-ei (online) nyílt napunkra (2021/22)

Nyílt napunkat február 11-én (pénteken) 15:30 és 17:45 között tartjuk, online formában (egy chatszoba esetén pedig február 10-én, csütörtökön). A nyílt napon nem tanórákat fogunk közvetíteni, hanem arra szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a leendő osztályfőnökökkel, tagozatos szaktanárokkal, iskolánk vezetőivel, valamint diákjainkkal elbeszélgethessenek az érdeklődők, kérdéseiket feltehessék.

Minderre a digitális oktatás hónapjaiból már közismert és bevált Zoom alkalmazáson keresztül lesz lehetőség. Három, egyenként 45 perces blokkban különböző chatszobákban lehet majd az említettekkel online találkozni. Egy-egy chatszobába legfeljebb 45 regisztrációt fogadunk el.

A chatszobák:
1. A 7.a (hatévfolyamos angol tagozat) leendő osztályfőnöke (Gyanó Éva) és egy angol szakos kolléga (ez a chatszoba egy nappal korábban, február 10-én fog működni, ugyanazokban az idősávokban)
2. A 7.b (hatévfolyamos matematika tagozat) leendő osztályfőnöke (Vargáné Szukics Sarolta) és egy matematika szakos kolléga
3. A 7.c (hatévfolyamos természettudományi és német tagozat) leendő osztályfőnöke (Gedeon Veronika), és egy-egy biológia, illetve német szakos kolléga
4. A 9.d (négyévfolyamos angol és német nemzetiségi tagozat) leendő osztályfőnöke (Csonka Katalin, egyben német szakos tanár) és egy angol szakos kolléga
5. Kis Róbert, igazgató
6. Koncz Levente, beiskolázásért felelős igazgatóhelyettes
7. A Diáktanács tagjai (csak a harmadik turnusban)
8. Matematika és természettudományi tagozatos diákok
9. Angol és német tagozatos diákok

A regisztrációs űrlapot itt találják. A jelentkezéseket kizárólag ezen űrlap segítségével, beérkezésük sorrendjében fogadjuk és vesszük figyelembe. Kérjük, hogy egy-egy beszélgetésre egy családból csak egy fő regisztráljon. A jelentkezők számát folyamatosan nyomon követjük, és ennek függvényében módosítjuk a (még) választható beszélgetések kínálatát. A sikeres regisztrációról visszaigazoló emailt küldünk mindenkinek február 8-ig. A regisztráció lezárult.

A nyílt nap alkalmával kerül sor az Árpád Média által készített, az iskola életébe betekintést engedő kisfilm bemutatójára is, melynek megtekintésére természetesen regisztráció nélkül is lehetőség lesz.