1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Tanárok eredményei » Tankerületi Díjban részesült dr. Széllné Hajdú Indira tanárnő

Tankerületi Díjban részesült dr. Széllné Hajdú Indira tanárnő

Örömmel tudatjuk, hogy dr. Széllné Hajdú Indira tanárnő 2021-ben (az Észak-Budapesti Tankerületi Központ jóvoltából) Tankerületi Díjban részesült.

Dr. Széllné Hajdú Indira 2007. szeptember 1-jétől intézményünk tanára. Szakmai tapasztalata szerteágazó, tanított középiskolában, általános iskolában és a felnőttoktatásban is. Már a második évben egy négy évfolyamos osztály osztályfőnöke lett, jelenleg egy hatosztályos angol tagozatos osztály osztályfőnöke, ebből fakadó feladatait nagy elhivatottsággal és kiváló eredménnyel végzi. Szaktanárként is magas színvonalon végzi munkáját, melyet a nyílt napok visszajelzései is igazolnak. Angliai utat szervez a diákoknak minden évben, hogy a kulturális és a nyelvi környezetet a gyerekek megtapasztalhassák. Diákjai kiváló eredménnyel szerepelnek az érettségi vizsgákon, majdnem mindegyikük nyelvvizsgát vagy nyelvvizsgákat szerez B2-es és C1-es szinten, de volt, aki a C2-es nyelvvizsgát is sikerrel teljesítette. Versenyfelkészítő munkája is sok szép eredményt hoz iskolánknak és diákjainknak egyaránt.

Munkaközösség-vezetői feladatokat 2013 óta lát el. Igen aktívan és konstruktívan vesz részt a vezetői feladatok ellátásában, sokszor újító-kezdeményező jellegű tevékenységet is végez. Hiteles személyiség, akivel az iskola alkalmazottai szívesen működnek együtt. Feladatait kiváló minőségben, pontosan és határidőre végzi el.

Az Erasmus+ Program keretében (melyhez kapcsolódó pályázatainknak is megírója, fő koordinátora) már háromszor utazott angliai továbbképzésre. Mentori munkát végez az új kollégák beilleszkedése érdekében, illetve a régi kollégák tantárgy-szakmai és pedagógiai kérdésekben is fordulhatnak hozzá véleményért, segítségért. Mentortanári és pedagógus szakvizsgát célzó két éves képzés után lett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és az ELTE tanárjelöltjeinek gyakorlatvezető oktatója, amit már ötödik éve nagyszerű eredménnyel végez. Az egyetem együttműködési szerződéssel támogatta a fejlesztő-támogató profilú mesterpedagógusi jelentkezését, a tanárnő minősítési eljárására 2019 tavaszán került sor, és kiváló eredménnyel zárult.

Az elismeréshez szívből gratulálunk, további munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!