1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » Útkeresés egymás felé

Útkeresés egymás felé

A közösségfejlesztő csapatépítés az ÁMÖK-ben kiemelt feladatunk volt a tanév során, melynek keretében Király Olívia volt árpádos diák, coach, kommunikációs tréner és szervezetfejlesztési tanácsadó tartott foglalkozásokat a csoportnak. 

A coaching foglalkozások sorát egy közös megegyezésen alapuló szerződéskötéssel kezdtük, hogy tisztázzuk a foglalkozások szabályait. Minden találkozás a közösség építéséről szólt. Sokat beszélgettünk, feladatokon keresztül jeleztünk vissza egymásnak, együtt gondolkodtunk az ÁMÖK működéséről. Vizsgáltuk a csoportban a saját szerepünket és azt, hogy a többiek milyennek látnak minket. Összegyűjtöttük, hogy mik azok a jellemzők, amelyek meghatároznak minket mint Árpád Média Önképző Kör. Johari-ablak technikával rendszereztük, hogy mit tudunk magunkról és mit gondolnak rólunk mások, mi az ebből, amit mi esetleg nem is sejthetünk. Olívia elgondolkodtatott minket arról, hogy mire tudunk a csoportban felhajtó erőként és mire hátráltató tényezőként tekinteni, és hogyan kezeljük az új kihívásokat. 

A tanév végére érve a coacing segítségével közelebb kerültünk a céljaink eléréséhez: hatékonyabb lett a kommunikáció egymással, a generációk közötti kapcsolattartás könnyebbé vált, az újak integrálása felé tettünk lépéseket, a vezetőségváltás gördülékenyebben történt. Mindezekben sokat segített az, hogy Király Olívia coach szakértő vezetése mellett formálódott a közösségünk a tanév során. Jó volt azt megtapasztalni, hogy médiás- és stúdiós feladatokon túl is tudnak együttműködni a lelkes diákjaink.

A foglalkozásokat az NTP-INOV-22 pályázati támogatásból valósítottuk meg.

#nemzetitehetsegprogram #mindentehetségszámít#arpadmedia