1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2022/23 » Visszajelzések a nyílt napról (2022/23)

Visszajelzések a nyílt napról (2022/23)

Minden látogatónknak köszönjük iskolánk iránti érdeklődését és a nyílt napon való részvételét. Ígéretünkhöz híven a kapott visszajelzésekről – statisztikai jelleggel – tájékoztatjuk Önöket.

A nyílt napon közel 470 regisztráció nyomán kb. 450 érdeklődő vett részt.
A látogatás után 148 visszajelzés (ebből 93 szülő és 55 tanuló) érkezett hozzánk.

A látogatók véleményének összegzése

Hogyan vélekedik a látott órákról?
Nagyon tetszett 238 (76%),
tetszett 59 (19%),
átlagos volt 13 (4%),
nem nagyon tetszett 2 (1%),
nem tetszett 0.

Hogyan vélekedik a fórumról, amelyen részt vett?
nagyon hasznos/érdekes volt 117 (77%),
hasznos/érdekes volt 34 (22%),
átlagos volt 1 (1%),
nem volt hasznos/érdekes 0.

Elégedett volt a regisztráció módjával?
141 igen – 1 nem.

Megfelelő volt-e az óralátogatási lehetőségek kínálata?
146 igen – 1 nem.

Elegendő segítséget kapott-e a helyszíni tájékozódáshoz?
148 igen – 0 nem.

Mennyire segítették a látottak, tapasztaltak pályaválasztási döntését?
Nagyban segítették 107 (73%),
segítették 40 (27%),
nem segítették 0.

Néhány szövegesen megfogalmazott gondolat:

Gratulálunk a szervezéshez, nagyon profi volt a bejelentkezéstől számítva, főként az eligazítást emelném ki (az útmutatóval, amely egyben igazolásként is szolgált).

A diákok nagyon jól teljesítettek, ügyes, önálló, magabiztos fiatalok.

Gratulálok a remek szervezéshez, ebben a limitált létszámban kényelmesen zajlott le mindkét tájékoztató, amin részt vettem. Nagyon jó ötlet volt továbbá a február, az írásbeli eredmények ismeretében már célzottabban érkeztünk.

Nagyon tetszett, amit láttam. Szimpatikus az összhang, amit felfedezni vélek a tanárok és diákok között.

Korrekt tájékoztatást kaptam, őszinte diák véleményeket a fórumon. Közvetlenül, felszabadultan nyilatkoztak iskolájukról a diákok, tanárok egyaránt. A tornaterem mielőbbi használatba vételéhez drukkolok.

Nagyon színvonalas volt a nyílt nap. Ha újra iskolába járhatnék, az Árpádot választanám 🙂

Remélem élesben is részt vehetek ezeken az órákon! 🙂

Az igazolást kiadó diákok és az órákon megismert tanítók is nagyon kedvesek voltak, akárcsak az előkészítő órák tanárai. Minden iskolában töltött idő csak pozitív élményt jelentett számomra. Nagyon köszönöm!

Nagyon szervezett, jól kommunikáló iskola. Szimpatikus, lelkes, jó fej tanárokkal. Gyerekek sokszínűek, aktívak, okosak. Reméljük a legjobbakat!🤞😊

A fórumon bennem ragadtak még kérdések, az talán jobb lett volna hosszabban. Tetszett a tanárok felkészültsége, nyitottsága, hogy minden óra előtt kaptunk tájékoztatást, néhány háttér információt, hogy kiknek a milyen típusú óráján ülünk. Nagyon jól volt az órák kínálata kitalálva, szervezve. Köszönjük a lehetőséget és a sok munkájukat, hogy betekinthettünk egy kicsit az iskola életébe!

Az órákon fantasztikus pedagógusok mutatták be a módszereiket, a humánus hozzáállásukat a gyerekekhez, az ismeretek átadásával. Az irodalom tanárnő személyiségét külön kiemelném, aki az irodalom, kultúra és művészetek ismereteinek átadását személyes küldetésének is tekinti és mindezt nagyon élvezetes, jól értelmezhető formában adja át a gyerekeknek. Gratulálok az iskolának, igazán szép élményben volt része a szülőknek is.

Hasznosabb lenne ősszel tartani.

Még egy dolog: előfordult, hogy egy-két szülő rossz órára ült be. Ezt úgy lehetne talán kivédeni, hogy a terem bejáratához állítanának diákokat, akik ellenőrzik, hogy tényleg oda van-e érvényes regisztrációja az illetőnek. Ezzel talán megelőzhető, hogy annak nem jut szék, akinek tényleg van valid regisztrációja. Nem nagy probléma, de előfordult.