1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2023/24 » Visszajelzések a nyílt napról

Visszajelzések a nyílt napról

Minden látogatónknak köszönjük iskolánk iránti érdeklődését és a nyílt napon való részvételét. Ígéretünkhöz híven a kapott visszajelzésekről – statisztikai jelleggel – tájékoztatjuk Önöket.

A nyílt napon kb. 450 érdeklődő vett részt.
A látogatás után 130 visszajelzés (ebből 80 szülői) érkezett hozzánk, ezeket is köszönjük.

A látogatók véleményének összegzése

Hogyan vélekedik a látott órákról?
Nagyon tetszett 168 (71%),
tetszett 61 (26%),
átlagos volt 4 (2%),
nem nagyon tetszett 4 (2%),
nem tetszett 0.

Hogyan vélekedik a fórumról, amelyen részt vett?
nagyon hasznos/érdekes volt 99 (70%),
hasznos/érdekes volt 36 (26%),
átlagos volt 6 (4%),
nem volt hasznos/érdekes 0.

Elégedett volt a regisztráció módjával?
130 igen – 0 nem.

Megfelelő volt-e az óralátogatási lehetőségek kínálata?
128 igen – 1 nem.

Elegendő segítséget kapott-e a helyszíni tájékozódáshoz?
130 igen – 0 nem.

Mennyire segítették a látottak, tapasztaltak pályaválasztási döntését?
Nagyban segítették 94 (72%),
segítették 36 (28%),
nem segítették 0.

Néhány szövegesen megfogalmazott gondolat:

A feszített őszi menetrendbe érdemes volna még egy hasonló alkalmat besűríteni, hogy többen tudjanak részt venni.

Elképesztően profi volt a szervezés! A felvételi kapcsán mind a honlapon, mind a mai napon minden fontos információt megkaptunk, elismerésre méltó az a szervezettség és átláthatóság, ami érezhető minden felületen! A DT fórum nagyon jó volt, a diákok hitelesek és őszinték voltak, de a többi program is nagyon informatív volt.

Szívesen megnéztünk volna egy 7.-es tagozatos matematika órát is, de az sajnos ütközött vagy a diákokkal, vagy a leendő osztályfőnökkel tartott fórummal. Jó lett volna a fórumokat nem (csak) tanóra idejére betenni.

Nagyon jó, hogy az Árpádosok így összetartanak.

Igen. Szülőként életem spanyol óráján vettem részt, a tanár egy csoda volt. Köszönöm az élményt. Az iskolában a nyílt nap jól szervezett, a ruhatártól kezdve a regisztráción át minden tökéletes volt. A leendő osztályfőnök 9d lebilincselő, a nyelvi tanárok is nagyon összeszedetten mutatták be a nyelvoktatással való terveket. Én az iskolát mindenkinek csak ajánlani tudom.

Meglátásunk szerint az a fő kérdés, hogy a gyereknek tetszett-e az iskola. A válaszunk, nagyon. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy jól sikerüljön a szóbeli.

Gratulálok a szervezéséhez, minden nagyon flottul ment, a segítő diákok is fantasztikus munkát végeztek. Külön köszönet a parkolási lehetőségért!

Nagyon jól szervezettnek, gördülékenynek találtam a nyílt napot. A számunkra fontos órákon részt tudtunk venni, azonban nagyon érdekelt volna bennünket a tabuk nélküli beszélgetés is a diákokkal, illetve szintén érdekes lett volna szülői szemmel a vezetői fórumon való részvétel. A 4 látogatható órába sajnos minden program nem fér bele, de ha a jövőben esetleg bővíthető lenne további 1-2 órával a nyílt nap, akkor még teljesebb betekintést kaphatnának az érdeklődők a gimnázium életébe. Természetesen megértem, ha ez nehezen kivitelezhető. Így is nagyon hasznos és kellemes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak, köszönjük szépen a részvételi lehetőséget!

A pedagógusok nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, a diákok pedig őszinték, és segítőkészek.

Egyszerűen profi volt az egész. Kedvet csináltak az iskolához.

Mindenki nagyon nyitott és kedves volt egész nap. A mosolygós büfés hölgy plusz pozitív pont részemről. Nagyon tetszik a suli, remélem, sikerül bejutnom!