1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Árpád Média » A Fővárosi mozgóképalkotó verseny eredménye (2021-22)

A Fővárosi mozgóképalkotó verseny eredménye (2021-22)

Idén a Bonum Quaestio Studio csapat tagjai: Jánosi Panna Réka, Skrodzki Marko Jakub és Pávó Anna Zsófia (a munkájukat a háttérből Menges Anna is segítette) 11. a osztály diákjai vettek részt a harmadik alkalommal megrendezett Fővárosi mozgóképalkotó versenyen.

Az elődöntőre egy bemutatkozó filmmel tudtak jelentkezni, amiben a hobbi került a fókuszba. Az elődöntőben, tizenhárom értékelt csapat között, nagyon jó pontszámmal a 3. helyen végeztek. A döntőre “MŰVÉSZETEK” címmel kellett megadott kép és hanganyagok kreatív felhasználásával egy önálló kisfilmet elkészíteniük, ahol a munkájukat egy munkanaplóban is prezentálták. A projekt alcíme az “együttműködés” volt, ami szépen megjelent a filmjük történetében is. Végül a csapat a döntőben szerzett pontokkal az első helyezést érte el, ezzel megnyerve a versenyt!

Az Oktatási Hivatal Budapesti Pedagógiai Oktatási Központja díjátadó ünnepség keretében jutalmazta a 2021/2022. évi tehetséggondozó és tanulmányi versenyek fővárosi és Pest megyei döntőjén legjobb helyezést elért diákokat. Tanulóink az ünnepségen vehették át a jutalmukat, de a legnagyobb elismerés, hogy a közönség előtt levetítették a győztes rövidfilmet, ami nagy sikert aratott.

Svarczné Micheller Erzsébet
felkészítő tanár

Az elődöntőbe és a döntőbe beküldött munkájukat ezen a linken lehet és érdemes megnézni 😊

Korábbi években indult csapataink  eredményeit itt lehet megtekinteni