1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Szülői munkaközösség » A szülői munkaközösség tájékoztatója és felhívása

A szülői munkaközösség tájékoztatója és felhívása

Az Óbudai Árpád Gimnázium Szülői Munkaközössége (SzMK) már évek óta támogató jelleggel vesz részt az iskola életében. Az egyes osztályokban megválasztott szülői képviselők alkotják az iskolában ezt a közösséget.

Az elmúlt években az SzMK hozzájárult több adománygyűjtés megszervezéséhez, aktívan részt vállalt az ablakok cseréjének megszervezésében, szervezett könyvgyűjtéseket, a szülőket érintő és érdeklő előadásokat.

Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot az iskola vezetésével, közös megbeszéléseken egyeztetjük az aktuálisan felmerülő problémákat, ötleteket, kérdéseket és teendőket. Évente szükség szerint többször, de általában 2-3 alkalommal tartunk megbeszélést, viszont, ha szükséges, akkor akár napi kapcsolatban is vagyunk egymással.

A találkozókon megbeszélteket azután az osztályok képviselői viszik vissza az osztályokba a szülőkhöz, és ugyanúgy ők is hozzák az osztályokból a felmerülő kérdéseket.

Fontosnak tartanánk az iskolán belül, ha a családok is egy kicsit jobban megismernék egymást.

Ezért a 2019-2020-as iskolai évben – az iskola életében először – Családi Napot hirdetünk október 19-re! Ezen a napon festéssel és kertészkedéssel szeretnénk szebbé tenni az iskolát, illetve gyermekeink környezetét úgy, hogy közben mi szülők is egy kicsit jobban megismerhessük egymást és az iskolát. A rendezvényt 9:00-14:00-ig tervezzük megtartani. A pontos tájékoztatóval e-mailben, illetve itt a honlapon jelentkezünk majd szeptember folyamán.

Az SzMK jelenleg megválasztott elnöke Gutási János, helyettesei Kócza Eszter és Mátay Melinda.