1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Híreink » Augusztus 16-tól Kis Róbert az Óbudai Árpád Gimnázium igazgatója

Augusztus 16-tól Kis Róbert az Óbudai Árpád Gimnázium igazgatója

Ahogy korábban hírül adtuk, az emberi erőforrások minisztere a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján pályázatot hirdetett az Óbudai Árpád Gimnázium intézményvezetői beosztásának ellátására. A pályázati kiírásra egy pályázat érkezett, Kis Róbert igazgatóhelyettes tanár úré.

A pályázat eredményeképpen a miniszter 2020. augusztus 16-tól öt évre Kis Róbert tanár urat bízta meg iskolánk igazgatói teendőinek ellátásával. A feladat ellátásához jó munkát és sok sikert kívánunk!

Gyimesi Róbert tanár úr 1981 óta volt az (Óbudai) Árpád Gimnázium tanára, később igazgatóhelyettese, majd 1996-tól (rövid megszakítással) igazgatója. Eredményes intézményvezetői és közösségépítői tevékenységét számos rangos díjjal ismerték el az évek során, legutóbb 2020 májusában Óbuda-Békásmegyer polgármestere Pro Óbuda-díjjal tüntette ki, igazgatói pályafutása lezárultával pedig címzetes igazgatói címet kapott. Hálásak vagyunk neki mindazért, amit négy évtized alatt a gimnáziumért tett, és igyekszünk megőrizni azokat az értékeket, melyek – jelentős részben az ő vezetői tevékenységének köszönhetően is – ma az iskolát jellemzik. További pályafutásához, életéhez sok sikert és jó egészséget kívánunk!

(Egy Gyimesi Róbert tanár úrral készült hosszabb interjú olvasható az iskolaújság 2020 májusi számában.)