1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2019/20 » Igazgatói tájékoztató a felvételi eljárásról (2019/20)

Igazgatói tájékoztató a felvételi eljárásról (2019/20)

A felvételi eljárási rendről és az Óbudai Árpád Gimnáziumról 2019. november 4-én (hétfőn) 17 órától a nyolcadikosok, november 11-én (hétfőn) 17 órától pedig a hatodikosok és szüleik számára tartunk igazgatói tájékoztatót iskolánk földszinti nagyelőadójában. Ekkor a leendő osztályfőnökökkel is találkozhatnak az érdeklődők.

A tájékoztatóra érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a gimnázium környékén este 18 óráig fizetős a parkolás. Az iskola előtti kis utcában (a Nagyszombat utca szervizútján) táblával jelzett várakozási tilalom van érvényben, és a Közterület Felügyelet rendszeresen megbünteti az ezt figyelmen kívül hagyókat.

Mindezekre tekintettel a tájékoztatók idején az iskola udvarán (kapacitásunk erejéig) parkolási lehetőséget biztosítunk az autóval érkezőknek. Az udvarra a Szőlő utcai kapun át hajthatnak be. Az autók leparkolása után a gimnázium épületébe a főbejáraton át léphetnek be, mely az udvar bejáratától a Szőlő utca-Nagyszombat utca útvonalon kb. 100 méteres sétával érhető el. Aki pedig megteheti, azt kérjük, hogy vegye igénybe a közösségi közlekedést, tekintettel arra is, hogy a november 11-i tájékoztatóval párhuzamosan zajló (de egy órával korábban kezdődő) fogadóórákra is várhatóan sokan érkeznek autóval.

Frissítés:
A Szőlő utca burkolatát helyreállították, az iskolaudvar ismét megközelíthető autóval.