1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Szülői munkaközösség » Legyél pártoló tag! – a Szülői Munkaközösség elnökségének felhívása

Legyél pártoló tag! – a Szülői Munkaközösség elnökségének felhívása

Legyél pártoló tag!

Legyél pártoló tag, hogy a gólyatábort továbbra is támogathassuk és minden újonnan érkező e feledhetetlen „belépővel” kezdhesse az ÁRPÁDOS éveit!

Legyél pártoló tag, hogy büszke lehess magadra, mikor hallod, hogy pár gyerekkel több tudott eljutni a kórustáborba és élhette át a közös éneklés örömét, tudott együtt nevetgélni, kicsit még pusmogni a szomszéd szobában takarodó után, mindent ki- és megbeszélve, ahogy annak idején mi is tettük.

Legyél pártoló tag, hogy ott álljunk együtt támogatóként a hat évfolyamnyi matek tagozat mögött, akik szívüket-lelküket beletéve szervezik a saját ötletből létrejött AMFI-kupát!

Legyél pártoló tag, mert az ÁRPÁD MÉDIA MZ/X-ei a forintok mögött olyan kábeleket, csatlakozókat és kütyüket látnak, amiről esetleg még sosem hallottál, de biztos lehetsz benne, hogy ők ezzel a csodát valósítják meg!

Legyél pártoló tag, hogy azon a szakkörön vagy versenyfelkészítőn, ami az egész napos tanulást követően kezdődik akkor, amikor Te már hazaindulsz a munkából, továbbra is juthasson a résztvevőknek egy-egy csésze tea felfrissülésképpen!

Legyél pártoló tag, mert olykor akár Veled együtt, még jobb körülmények között sportolhatnak gyermekeink!

Legyél pártoló tag, hogy örömet csalhasson a szívedbe az a tudat, hogy jó pár könyv a Te befizetésedből kerülhetett a könyvtárba!

Legyél pártoló tag, hogy támogatója lehess a DT által szervezett pezsgő diákéletnek! Hisz nekik is köszönheted, hogy az ÁRPÁDBAN jól érzi magát a gyermeked! Egy erős, összetartó közösségben lehet!

Legyél pártoló tag, hogy jó érzéssel töltsön el, mikor libabőrösen hallgatod a ballagáson, hogy pár végzős, a Te segítségeddel, ösztöndíjjal kezdheti meg egyetemi tanulmányait és számtalan diák kaphat jutalmat!

Legyél pártoló tag, hogy a Te gyermeked ötleteinek, lelkesedésének, szorgos alkotómunkájának lehessen jövője!

Légy Te magad is ÁRPÁDOS az egyesület pártoló tagjaként!

Javasljuk, fizess be 1.000 Ft-ot, ahogy tudod/teheted: évente, havonta, hetente vagy naponta, esetleg akár egy összegben nagyobb számra kerekítve!

Cserébe folyamatosan frissülő hírekkel számolunk be arról, mennyi jót tettél!

Az „Árpád Gimnáziumért” Közhasznú Egyesület számlaszáma:

10918001-00000103-47980000

Ha konkrét célt támogatnál, azt kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Az Óbudai Árpád Gimnázium Szülői Munkaközösségének elnöksége