1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Tanárok eredményei » Miniszteri elismerő oklevelet kapott Tamásné Hantos Gabriella igazgatóhelyettes tanárnő

Miniszteri elismerő oklevelet kapott Tamásné Hantos Gabriella igazgatóhelyettes tanárnő

Tanévzáró konferenciánkon vehette át az igazgatóhelyettes tanárnő az oklevelet “kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként”. Az alábbiakban kitüntetési előterjesztéséből idézünk:

“A tanárnő 2004-ben tért vissza az Óbudai Árpád Gimnáziumba, ahol egykor maga is érettségizett.

Feladatai közé tartozott az osztályfőnökség, melynek során a sok pozitív visszajelzés megerősítette abban, hogy jól és eredményesen végezte osztályfőnöki munkáját. A szülőkkel való kapcsolatát a kölcsönös elfogadás, az együttműködés jellemezte.

Elhivatott pedagógusként az állandó önképzés és fejlődés útján az Óbudai Egyetem Gyakorlatvezető mentortanár szakvizsgás képzését 2012-14 között végezte el. Az oktatási-nevelési intézmények szervezetével, irányításával, törvényi hátterével kapcsolatos ismereteket kiválóan hasznosította igazgatóhelyettesi munkájában. A pedagógiai, pszichológiai és mentorálási ismeretek pedig a tanári és vezetőtanári munkáját erősítették.

Végzett érettségi elnöki képzést, s azóta is rendszeresen tantárgyi bizottsági elnök emelt szinten, vizsgaelnök pedig középszinten.

2014-ben mesterpedagógusi kinevezést nyert el, melynek keretében szakértőként a pedagógus-minősítés rendszerében dolgozik azóta is. Rengeteg tapasztalattal, mentori kompetenciájával, objektív látásmódjával, tapintatos, de határozott hozzáállásával, szakmai elkötelezettséggel a pedagógusok és intézmények értékelésével segít emelni a közoktatás színvonalát.

Tamásné Hantos Gabriella kitűnő pedagógus és tanár. Tanítványai tisztelik és becsülik, tudását nagyra értékelik. Rendkívül sikeres, rengeteg diákja szerzett közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgát, nyert felvételt egyetemre, szerepelt eredményesen különböző versenyeken. Ez igen céltudatos, következetes, módszertanilag felkészült, hatékony és támogató oktatási munkájának köszönhető.”

Az elismeréshez szívből gratulálunk!