1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2023/24 » Regisztráció február 7-i nyílt napunkra

Regisztráció február 7-i nyílt napunkra

Nyílt napunkat február 7-én (szerdán) tartjuk. Ekkor összesen legfeljebb négy óra meglátogatására lesz lehetőség 8 és 12 óra között. Összesen 41 látogatható tanórát illesztettünk a nyílt nap programjába. A leendő osztályfőnökök által tartott órákat külön jelezzük. Ezeken kívül fórumokat is tartunk a délelőtt folyamán, az órarendbe illesztve: ezeken lehetőség van találkozni, beszélgetni árpádos diákokkal, a leendő osztályfőnökökkel, valamint Kis Róbert igazgatóval és Koncz Levente beiskolázásért felelős igazgatóhelyettessel. Ezekre az órákra is kérjük, hogy regisztráljanak az érdeklődők. Az első látogatható óra előtt és az utolsó látogatható óra után az érdeklődők iskolabejáró körsétán vehetnek részt, melyre szintén regisztrálni kell. A nyílt napról, a meglátogatható órákról és a regisztrációról további részletes információkat itt olvashatnak – kérjük, hogy a regisztrációs űrlap kitöltése előtt tanulmányozzák át ezeket az információkat.

A nyílt nap gördülékeny lebonyolítása érdekében arra kérjük az érdeklődőket, hogy valamennyi leendő résztvevőt külön regisztráljanak, valamint a várható nagy érdeklődésre tekintettel csak azokra az órákra regisztráljanak, melyeket valóban biztosan meg fognak látogatni. Valamennyi meghirdetett órára kapacitásunk erejéig tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

A regisztrációs űrlapot itt találják. A jelentkezéseket kizárólag ezen űrlap segítségével, beérkezésük sorrendjében fogadjuk és vesszük figyelembe. A jelentkezők számát folyamatosan nyomon követjük, és ennek függvényében módosítjuk a (még) látogatható órák kínálatát. A sikeres regisztrációról a rendszer automatikus visszajelzést ad, ezen kívül részletes visszaigazoló emailt küldünk mindenkinek február 5-ig.