1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2022/23 » Regisztráció február 8-i nyílt napunkra (2022/23)

Regisztráció február 8-i nyílt napunkra (2022/23)

Nyílt napunkat február 8-án (szerdán) tartjuk. Ekkor összesen legfeljebb négy óra meglátogatására lesz lehetőség 8 és 12 óra között. Összesen 37 látogatható tanórát illesztettünk a nyílt nap programjába. A leendő osztályfőnökök által tartott órákat külön jelezzük. Ezeken kívül fórumokat is tartunk a délelőtt folyamán, az órarendbe illesztve: ezeken lehetőség van találkozni, beszélgetni árpádos diákokkal, a leendő osztályfőnökökkel, valamint Kis Róbert igazgatóval és Koncz Levente beiskolázásért felelős igazgatóhelyettessel. Ezekre az órákra is kérjük, hogy regisztráljanak az érdeklődők.

A nyílt napról, a meglátogatható órákról és a regisztrációról további részletes információkat itt olvashatnak.

A regisztrációs űrlapot itt találják. A jelentkezéseket kizárólag ezen űrlap segítségével, beérkezésük sorrendjében fogadjuk és vesszük figyelembe. A jelentkezők számát folyamatosan nyomon követjük, és ennek függvényében módosítjuk a (még) látogatható órák kínálatát. A sikeres regisztrációról a rendszer automatikus visszajelzést ad, ezen kívül részletes visszaigazoló emailt küldünk mindenkinek február 6-ig.

Frissítés: A jelentkezők nagy száma, így a rendelkezésünkre álló férőhelyek betelte miatt a nyílt napra szóló regisztrációt le kellett zárnunk.