1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2014/15 » Tudnivalók a központi írásbeli felvételi vizsgákról

Tudnivalók a központi írásbeli felvételi vizsgákról

A központi írásbeli felvételi vizsgákat január 17-én, szombaton tartjuk. 10 órától először a magyar, majd 15 perc szünet után 11 órától a matematika feladatsort írják meg a jelentkezők. Mindkét feladatsor megoldására 45 perc áll rendelkezésre. A terembeosztást reggel az iskola kapuján tesszük közzé. Kérjük, hogy a szükséges adminisztrációs teendők nyugodt elvégzése érdekében minden vizsgázó 9:30-ig érkezzen meg az iskolába.

A dolgozatokat kék vagy fekete tollal kell megírni. Segédeszközként vonalzó, körző és szögmérő használható, számológép viszont nem.

Kérjük, hogy a vizsgázók hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt (személyi igazolványt, diákigazolványt vagy útlevelet).

A kijavított dolgozatokat 2015. január 26-án (hétfőn) 9-17 óráig itt az iskolában, a nagyelőadóban lehet megtekinteni személyesen, szülővel vagy meghatalmazott útján. Ekkor egy-egy magyar, illetve matematika szakos kollégánk mindvégig elérhető lesz, hogy az esetleg felmerülő problémák tisztázására lehetőség legyen.

Aki a kijavított dolgozatáról másolatot szeretne, az hozzon digitális fényképezőgépet, mert fénymásolási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.

A kijavított dolgozatokkal kapcsolatban észrevételt másnap, tehát január 27-én (kedden) 16 óráig lehet benyújtani.

Minden felvételizőnek sok sikert kívánunk!

(A korábbi évek írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítókulcsai (2001-től napjainkig) letölthetők az oktatas.hu honlapról.)