1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Felvételi eljárás 2023/24 » Űrlap a központi írásbeli felvételi vizsgával kapcsolatos tanulói észrevétel benyújtásához

Űrlap a központi írásbeli felvételi vizsgával kapcsolatos tanulói észrevétel benyújtásához

A kijavított dolgozattal kapcsolatosan észrevétel kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén tehető. A benyújtáshoz szükséges űrlap docx, illetve pdf formátumban innen letölthető.

Az észrevételeket január 26-án (pénteken) 16 óráig lehet benyújtani. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő.

Észrevételüket elektronikus formában is elküldhetik a beiskolázásért felelős igazgatóhelyettes címére: Koncz.Levente@arpad.edu.hu. Az észrevétel beérkezéséről visszaigazolást küldünk, melynek elmaradása esetén kérjük, hogy telefonon érdeklődjenek.

Válaszunkat határozatban közöljük Önökkel a beérkezéstől számítva három munkanapon belül.
Ha e döntésünket nem fogadják el, ezt egy munkanapon belül (egy újabb űrlapon) írásban közöljék velünk: e kérelmet egy munkanapon belül az Oktatási Hivatalnak továbbítjuk, amely nyolc munkanapon belül bírálja azt el.

Az értékelőlapokat február 1-től (csütörtöktől) elektronikusan küldjük ki a jelentkezéskor megadott emailcímre. Akiknek szükségük van az értékelőlap eredeti példányára, azok szintén ettől a naptól átvehetik azt iskolánk portáján.