1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Archívum » Felhívás az Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesület pártoló tagságára

Felhívás az Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesület pártoló tagságára

Kedves Árpádos Szülők!

Gimnáziumunk működésében nélkülözhetetlen szerepe van az Önök támogatásainak. Az Egyesületünkhöz érkező adományoknak köszönhetően sokat teszünk azért, hogy az Árpád Gimnázium sajátos arculata megerősödjön és gazdagodjon.

Az elmúlt években az egyesület fokozatosan kezdte el feladatai megvalósítását, melynek alapja legfőképp a szülők és a volt árpádos diákok rendszeres anyagi támogatása. Éppen ezért arra kérjük az árpádos diákok szüleit, lépjenek az egyesület pártoló tagjainak sorába, majd mindaddig, amíg gyermekük az Óbudai Árpád Gimnázium tanulója, évenként legalább 10 000 Ft támogatással segítsék a közösségi, kulturális, karitatív és szabadidős tevékenységek folytatását. Vegyenek részt annak közgyűlésein tanácskozási joggal és más eszközökkel is támogassák a célok megvalósítását! Ha mindannyian összefogunk – a 700-as tanulólétszámunkra tekintettel – a befizetéseinkből várható évi 7 000 000 Ft biztos alapot és hátteret jelent tevékenységünkhöz.

A közeljövő egyik kiemelt eseménye lesz az, hogy eredeti állapotának megfelelően és a korszerű testnevelés céljait szolgálva alakítjuk át/vissza nagyelőadónkat és tornatermünket, ezen nagyszabású beruházáshoz is szükség lesz, lehet az egyesület anyagi erőforrásaira is.

Az Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesületről részletesebben itt tájékozódhatnak.

Tagfelvételi kérelem természetes személyek részére:
szerkeszthető (doc) formátumban     pdf-formátumban

Tagfelvételi kérelem jogi személyek részére:
szerkeszthető (doc) formátumban     pdf-formátumban

Budapest, 2019. szeptember 10.

Megértésükben és támogatásukban bízva

Kis Róbert
igazgató,
az Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesület elnökségi tagja

Tamásné Hantos Gabriella
igazgatóhelyettes,
az Árpád Gimnáziumért Közhasznú Egyesület elnöke