1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Összes hír

Összes hír

Magyar háziverseny

Ebben a tanévben Molnárné Vámos Katalin tanárnő egyedül szervezte és fogta össze a négyfordulós háziversenyünket. A feladatok között kortárs írók ... tovább olvasom »

Öregdiák-találkozó

Mindenkit szívesen látunk az Árpád Gimnázium öregdiák-találkozóján március 12-én, kedden 18 órától. Megtekinthető az iskola nemrég befejeződött átépítését bemutató kiállítás. tovább olvasom »

Visszajelzések a nyílt napról

Minden látogatónknak köszönjük iskolánk iránti érdeklődését és a nyílt napon való részvételét. Ígéretünkhöz híven a kapott visszajelzésekről – statisztikai jelleggel – tájékoztatjuk Önöket. tovább olvasom »

Tiszta sváb

Tiszta sváb Im November haben sich einige Klassen den Film „Tiszta sváb“ im Bem Kino angesehen. Es ist  ungefähr eine ... tovább olvasom »

Az egyházak tájékoztatói a jövő évi hittanoktatásról

A leendő és a jelenlegi 7. osztályos tanulók szülei részére szervezett személyes tájékoztató idén a járványhelyzet miatt elmarad. Az Evangélikus Egyház, a Hit Gyülekezete, a Katolikus Egyház, a Református Egyház, az Unitárius Egyház és a Tan Kapuja Buddhista Egyház írásos tájékoztatója itt olvasható. tovább olvasom »

Matematika tábor 2024

Az Árpád Gimnázium matematika táborát 2024. március 23-25. között (szombattól hétfőig) rendezzük Cegléden. A jelentkezéshez szükséges információk innen letölthetők. Jelentkezési határidő: február 8-a (csütörtök). tovább olvasom »

Középiskola 2024 – A 100 legjobb gimnázium

A 21/22-es tanév adatai alapján a HVG közzétette A 100 legjobb gimnázium című kiadványában a középiskolák legutóbbi rangsorát. Ebben gimnáziumunk (a tavalyi 17. hely után) idén a 22. helyen szerepel. Ez egyben (a tavalyi után) a második legjobb árpádos helyezés a rangsor készítésének kezdete (2013) óta. tovább olvasom »

Érettségi-továbbtanulási tájékoztató

Az érettségi és a továbbtanulás aktuális kérdéseiről 2023. december 4-én (hétfőn) 16 órától online tájékoztatót tartunk, melyre minden érintett végzős diákot és szüleit szeretettel várunk. A tájékoztatót ezen a linken lehet visszanézni. (Ha kattintásra nem nyílik meg a link, akkor jobbklikk -> megnyitás új ablakban.) A tájékoztatón vetített prezentáció a tájékoztató innen letölthető. tovább olvasom »

Jó tanuló, jó sportoló

November 24-én adták át az óbudai "Jó tanuló, jó sportoló" ösztöndíjakat és okleveleket. Tanulóink közül idén 10-en részesültek az elismerésben. tovább olvasom »