1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Összes hír

Összes hír

Matematika tábor 2023

Az Árpád Gimnázium matematika táborát 2023. március 31-április 2. között (péntektől vasárnapig) rendezzük Cegléden. A jelentkezéshez szükséges információk innen letölthetők. Jelentkezési határidő: február 13-a (hétfő). tovább olvasom »

Az írásbeli vizsgák eredménye

Az Óbudai Árpád Gimnáziumban központi írásbeli felvételi vizsgát írt tanulók eredménye (és az itt felvételi vizsgát írtak rangsorában elfoglalt helye) születési dátum szerint rendezve, valamint a dolgozatok eredményéről készült statisztikai elemzés innen letölthető. tovább olvasom »

Az egyházak tájékoztatói a jövő évi hittanoktatásról

A leendő és a jelenlegi 7. osztályos tanulók szülei részére szervezett személyes tájékoztató idén a járványhelyzet miatt elmarad. Az Evangélikus Egyház, a Hit Gyülekezete, a Katolikus Egyház, a Református Egyház, az Unitárius Egyház és a Tan Kapuja Buddhista Egyház írásos tájékoztatója itt olvasható. tovább olvasom »

Öregdiák-találkozó

Idei öregdiák-találkozónkat március 14-én (kedden) este 18 órára terveztük, de az épület – közel 3 évi átépítés után – még mindig nincs kész, tehát műsorral nem tudunk készülni. Ha azonban valamelyik osztály szeretne találkozni valamelyik tanteremben, erre van lehetőség. tovább olvasom »

Segítség az ukrajnai menekülteknek

Az orosz megszállás alól nemrég felszabadított Herszon megyei gyermekek és kísérőik 10 napot tölthettek a közelmúltban Sátoraljaújhelyen. Iskolánk tanulói adományokkal járultak hozzá a program sikeréhez. tovább olvasom »

Rádai Péter előadása

2022. december 12-én több mint 50 diáknak tartott előadást Rádai Péter a C1-es angol nyelvvizsga íráskészség részének fortélyairól. A következő előadás január 9-én lesz a szóbeli részről. tovább olvasom »

Amerikai színház

2022. december 7-én több mint 220 diákkal néztük meg az amerikai színházi társulat Oliver Twist című darabját. tovább olvasom »

Elhunyt Kovács Emil tanár úr

Szomorúan értesültünk róla, hogy 2022. december 11-én, életének 90. évében elhunyt Kovács Emil tanár úr, aki 1981 és 1994 között matematikát, fizikát és technikát tanított az Árpád Gimnáziumban. tovább olvasom »