1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Összes hír

Összes hír

Matematika háziverseny

A matematika háziversenyent az idén 4 fős csapatok számára hirdetjük meg. A 4 fő azonos évfolyamról legyen, de lehet különböző ... tovább olvasom »

Felvételi előkészítők (frissítve: 09/09 14:30)

Iskolánk idén is szervez felvételi előkészítő foglalkozásokat matematikából, magyarból, angol és német nyelvből, valamint természetismeretből. A foglalkozások szeptember közepétől január végéig tartanak. A 2022/23-es tanévben szervezett foglalkozásokról szóló tájékoztatónkat szeptember első hetében tesszük közzé honlapunkon, addig türelmüket kérjük. Frissítés: a tájékoztatót szeptember 12-én vagy 13-án tudjuk közzé tenni. Türelmüket köszönjük. tovább olvasom »

Szépfalvi Gergely U18-as vízilabda világbajnok és más nemzetközi sportsikerek

A nyáron számos sportágban képviselték a magyar színeket árpádos diákok különböző korosztályos és felnőtt világversenyeken, és ezeken szép sikereket értek el. A legnagyobb bravúr az U18-as férfi vízilabda válogatott nevéhez fűződik, amely megnyerte a Szerbiában rendezett világbajnokságot. A világbajnok magyar csapat tagja volt Szépfalvi Gergely (11.b). tovább olvasom »

Tájékoztatás az új, megemelkedett étkezési díjakról

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket, hogy 2022. szeptember 1-től a teljes árú étkezési díj a 9-12. évfolyamon III. kerületi diákjaink számára 540 Ft, nem III. kerületiek számára 622 Ft, a 7-8. évfolyamon III. kerületi diákjaink számára 514 Ft, nem III. kerületiek számára pedig 591 Ft. tovább olvasom »

Médiatábor 2.0

A mozgókép átszövi életünket. Filmeket, sorozatokat nézünk, de ki gondol bele abba, hogy miként hat a nézőkre? Hogyan készült el ... tovább olvasom »

Wunderbar Festival

Wunderbar Festival – die Woche der deutschen Sprache 2022 Am 30. März haben wir die Andrassy Universität in Budapest besucht. ... tovább olvasom »