1034 Budapest, Nagyszombat utca 19. | Telefon/fax: (+36 1) 388-7120
Főoldal » Angol munkaközösség archívum » Tudásmegosztás

Tudásmegosztás

Nyeste Katalin Oxford University Press Gyakorlati Módszertan Angol tanárok részére című nyári továbbképzésén (augusztus 22-24.) tanultakról számolt be munkaközösségünknek egy október 15-i értekezlet folyamán. Sok remek feladatot mutatott be a haladó nyelvtanulók fejlesztésére.

Az Erasmus + mobilitási pályázat intézményi nyerteseként külföldi továbbképzésen vettek részt kollégáink. Az ott tanultak tudásmegosztó értekezleteit az év folyamán folyamatosan tartjuk az iskolánkban dolgozó kollégáink illetve más érdeklődők és kollégák részére.

Dr. Széllné Hajdú Indira szeptember 17-én tartott tudásmegosztó továbbképzést az intézmény tanárai számára. Az Erasmus+ mobilitási pályázatával vett részt a Teaching with Technology angliai továbbképzésen. A továbbképzés anyagának első részét ismertette meg a jelenlevőkkel.

A különböző internetes eszközök, programok és applikációk mind remekül használhatók a különböző tantárgyak, köztük az idegen nyelvek tanítása során. Az előadás PPT-je itt látható.

Zombori Anna október 15-én tartott bemutatót az Erasmus + továbbképzésén tanultakról. A tudásmegosztó értekezlet során a Google Earth applikáció alkalmazását ismertette meg a kollégákkal.

  1. február 11-én az Észak-budapesti Tankerület tanárai és saját munkaközösségünk tanárai részére tartottunk disszeminációt, melyet kör e-mailen és az Old-Buda English Facebook csoportban is meghirdettünk.

Három előadást hallhattunk:

Zombori Anna a Google Maps és a Google My Maps programok nyelvi oktatásban való használatáról tartott előadást. Az előadás PPT-je itt látható.

Belley Kinga az angol nyelvben megjelenő új kifejezések közül tanított meg többet a jelenlévőknek. A kiosztmány itt található.

Széllné Hajdú Indira több internetes applikáció használati módjával ismertette meg a jelenlévőket.

Az előadások PPT-i és kiosztmányai itt láthatók.